top of page

Aurea Caeli -The Collection

Uppdaterat: 2 juni 2023

Mitt senaste konstprojekt - en kollektion med målningar på papper, och några på duk, med en varm och gyllene ton. Jag har under en tid funderat på vad min stil är med konsten, och jag har å ena sidan tänkt att det vore tråkigt att vara bunden till en stil, men å andra sidan så kan mitt signum visas i olika tappningar. Mina moln kan fortfarande vara mina även om jag ändrar penseldrag och färger.

Så det blev dessa gyllene moln med vintage-liknande toner där det känns varmt och hemtrevligt; precis som jag ville ha det. Och även de lite grövre penseldragen och tjockare fält med färgen då jag vill utmana mitt kontrollbehov och låta penseln göra sitt.


Alla målningar på papper har storleken 30x40cm - ett innermått på 25,5x36cm

Samtliga ser jag framför mig ha en varm brun träram som jag kommer ordna snart.


Samma gäller de målningarna jag gjorde på duk; en varm brun träram är tanken vilket jag kommer ordna inom kort.

Måtten på dessa är 50x70cm och 30x60cm.


Jag är otroligt nöjd med denna kollektion, som har döpts till ”Aurea Caeli”. Det är latin som betyder gyllene skyar.


Jag hoppas den går hem hos andra också och förhoppningsvis hittar sina hem framöver.

Dessa kommer visas upp på min utställning i maj hos Gula Rosornas Företagsby i Strängnäs. Så passa på att kika förbi under maj månad, ni ser evenemanget här på hemsidan.

87 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page