top of page

Förhandstitt inför min solo-utställning!

Uppdaterat: 2 juni

Hej alla! Om ungefär två veckor är det äntligen dags för min första egna konstutställning och jag har gjort så mycket förberedelser inför just detta. Specifikt lämnat in alla nyare tavlor för inramning och idag har jag hämtat de sista hos ramverkstaden, och de är så vackra att jag inte kan vänta med att visa er dom.

De äldre tavlorna från förra året och tidigare var min vision att ramarna skulle vara simpla och mjuka men ändå passa med motiven. Därför blev det mycket ljusa träramar, vitt och andra träramar för att det skulle passa med allt.

För de nyare tavlorna som jag har målat det senaste halvåret, i och med att de är en så vacker kall ton av blå med de fina molnen, har jag valt att välja mer "antikliknande" guld- och silverramar med vackra dekorationer på. De är så otroligt vackra och ramarna gör att tavlorna känns färdiga och redo att hängas på väggen. Vissa tavlor har samma ram men är i olika storlekar vilket jag tycker ger en fin samhörighet eftersom färgerna är detsamma.

Jag hoppas verkligen att ni som kommer och besöker min utställning, ska älska och uppskatta verken lika mycket som jag gör. Och för att det ska kännas lite exklusivt här på hemsidan så får ni en förhandstitt på ramarna, har inte visat de någon annanstans.

(Utöver dessa kommer även fler tavlor ställas ut.)


Hoppas verkligen vi ses 15-17 April i Stockholm på Galleri Hind!


21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page