top of page

Julmarknad 2023 -- Youtube-video med tips!

Uppdaterat: 5 dec. 2023

Jag ska delta i min första julmarknad i december hemma i Strängnäs!

Det har varit så mycket förberedelser och jag har rekat all form av information jag kan hitta om vad man ska ställa upp, hur man ska ställa ut, vad man ska ha med sig, allt!!


Och genom all information som jag hittade har jag verkligen kittat upp med grejer som jag är väldigt nöjd med, men det var lite tråkigt att alla videos och tips var från amerikanska konstnärer som ställde ut på marknader. De har marknader mycket oftare vilket resulterar i större efterfrågan såklart. Man jag saknade att det fanns information på svenska från svenska konstnärer eftersom vi gör saker lite annorlunda här än i USA.

Så jag gjorde därför en egen youtube-video (min allra första) där jag går igenom alla förberedelser jag har gjort, vad jag har införskaffat fram tills inspelningsdatum och lite svar på vissa frågor jag själv hade. Så denna finns nu uppe på youtube om man söker på Frida Leiding, samt kommer den finnas här nedan.

Jag kommer även göra en del 2 där jag går igenom allt efter att marknaden varit, vad jag använde och inte, vad allt har kostat och hur försäljningen gick. Så invänta den i början på nya året om jag inte hinner tidigare!

Hoppas vi ses på marknaden! 16/12 på Gyllenhjelmstorget, Strängnäs kl10-15 samt 17/12 på Hospitalsgatan i Strängnäs kl11-15
Se nedan för alla länkar till allt jag inköpt och använt mig av!


Amazon:


Övriga länkar:

Tryckt material/reklamblad att skriva ut: https://www.canva.com

Papper, klisteretiketter m.m. - Akademibokhandeln


25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page